09-04-2014
Op 31 maart en 1 april heeft Strogoff tijdens de 5e editie van de NH-Horecabeurs zijn vakmanschap laten zien. Op gebied van vlees werd een mooi stuk DDA-Beef® oftewel Nederlands drooggerijpt rundvlees uitgebeend door André Kok (accountmanager) met de hulp van zijn zoon Merijn (student hogere…
22-12-2012
In de Kerst-bijlage VRIJ van het Noord Hollands Dagblad van 2012 met als thema ”Proeven van de kerstsfeer” vindt u een artikel over ons ”Ouderwets gerijpt rundvlees”.
Rijk gemarmerd rundvlees. Zoals dat bij de goede restaurants in Italië, Frankrijk en Spanje op je bord komt. Met die smaak…
21-02-2012
Het droogrijpings proces van rundvlees bij Strogoff verloopt als volgt:
A) Het droogrijpingsproces De verse inkoop wordt beoordeeld op geschiktheid voor droogrijping. Vooraf ’t proces wordt de kop van de haas er vers afgehaald. Vervolgens wordt de gehele punt 8-ribs…