19-01-2010
Tijdens de Horecava 2010 heeft Strogoff vele relaties laten proeven hoe langzaam gegaard Schots rundvlees en koud gerookte Schotse Shetland Zalm smaakt na bereiding via de Alto-Shaam Cook, Hold & Smoke methodiek. Velen konden niet geloven dat deze Schotse Chuck-roll (onderrib) zonder enige kruiding…
08-01-2010
Origineel Schots rundvlees van superieure kwaliteit als u uw gasten het allerbeste wilt voorschotelen! Na de slacht worden de karkassen eerst 2 weken in de been drooggerijpt in een aparte cel voordat ze worden uitgebeend. Het resultaat is een stuk mals en sappig rundvlees met een authentiek…
05-06-2009
Het beste Schotse rundvlees is afkomstig uit Aberdeenshire. Strogoff importeert sinds 1975 als één van de eerste rechtstreeks uitsluitend 100% Aberdeen Angus. Hier wordt nog altijd de aloude traditie voortgezet en wordt vlees drooggerijpt dat zorgt voor een authentieke en fantastische vleessmaak!…
09-04-2009
De lammeren worden voornamelijk uitgezocht in het noorden van Schotland. Hoog in de bergen groeien de lammeren in natuurlijke omstandigheden op, zonder kunstmatige ingrepen en geheel zonder stress.
Het Schots lamsvlees betrekken wij rechtstreeks van één top-lamsslachterij uit Schotland. Dit…
12-02-2009
De natuurlijke bronnen van Schotland, haar heldere water, vruchtbare grond en schone lucht, zijn de fundamenten van een aantal wereldberoemde specialiteiten in voedingsmiddelen, waaronder SchotchBeef, ScotchLamb en ScotchSalmon.
Schotland heeft een lange traditie in echte vleesrunderen.…