09-10-2020
Wijn is fijn, en al helemaal in dit gerecht gecombineerd met makreel. Je moet voor dit gerecht even geduld hebben, maar het is het waard! Na een paar uur kun jij uiteindelijk van deze heerlijke makreel genieten. Lees stap 3 om te kijken wat je bij dit gerecht kunt…
19-05-2020
Kleine schollen worden vaak panklaar verkocht, van grotere schollen koopt men meestal filets. Deze filets zijn het lekkerst wanneer ze gepaneerd en gefrituurd worden. En dat laatste is precies wat je in dit recept gaat doen; bakken met een klein beetje bloem. Doe je best! Ingrediënten 6…
22-01-2020
Hoe verser de vis hoe lekkerder het gerecht. Dit gerecht is ook een feestelijk eenpansgerecht. Alles kan in een grote ovenschaal gemaakt worden. Heb je mooie kleine ovenschaaltjes per persoon dan kan je deze ook goed gebruiken. De tomaatjes geven een mooie kleur aan het gerecht en worden door de…
01-05-2019
20-40 minuten Bakken 4 personen Zeeduivel Ingrediënten • 600 gram zeeduivel, in 4 stukken • 8 plakken spek • 4 takjes rozemarijn • bloem • 2 eetlepels olijfolie Bereiding Wikkel om de moten zeeduivel een plak spek en steek er een takje rozemarijn…