Shinta Travel St.Maartenszee valt in de prijzen

Yvonne Nordemann krijgt MalaysiaTravel Award

Touroperator Shinta Travel, gevestigd in Sint Maartenszee, kreeg 15 maart in Berlijn de Malaysia Special Travel Award 2003 uitgereikt.
Yvonne Nordemann, eigenares van Shinta Travel vindt deze prijs een erkenning van haar bedrijf dat al ruim tien jaar bestaat en sinds vijf jaar vanuit St.Maartenszee reizen organiseert.
Aanvankelijk alleen naar Indonesië, maar de laatste jaren zijn daar ook Vietnam en Thailand aan toegevoegd en niet te vergeten Maleisië. ,,Naar Maleisië verkoop ik nu al zo’n acht jaar reizen”, vertelt Yvonne Nordemann. ,,Het land maakt ruim vijftig procent van mijn verkoop uit. En dat nu uitgerekend mijn bedrijf zo’n prijs van de Maleisische overheid kreeg doet mij wel wat.”
Tijdens een bijeenkomst in het luxe Intercontinental Hotel in Berlijn werd de prijs aan Shinta Travel overhandigd door de Maleisische ambassadeur in Duitsland. Ook voor de beste touroperators uit Duitsland, België, Zwitserland en Oostenrijk waren er prijzen. Hoe de beoordeling precies verloopt en welke criteria er worden aangelegd weet Yvonne Nordemann niet, maar dat haar bedrijf een goede naam heeft opgebouwd in de reiswereld staat buiten kijf.
,,Vergeet niet dat naast de fraaie gids die wij uitgeven ook de kennis van het land een belangrijke rol speelt”, benadrukt Yvonne Nordemann. Regelmatig worden de bestemmingen die Shinta Travel verkoopt door haar bezocht. De klanten van deze kleine maar nog steeds groeiende touroperator komen uit heel Nederland en men kijkt er in St.Maartenszee niet vreemd van op dat er inmiddels ook vanuit het buitenland geboekt wordt voor een reis naar
één van de Aziatische betemmingen. Naast de vele tevreden reacties van de klanten is de Special Travel Award een reden temeer voor Shinta Travel om op de ingeslagen weg door te gaan.
Johan Prins, Yvonne Nordemann en Peggy de Boer met hun Travel Award                Johan Prins, Yvonne Nordemann en Peggy de Boer met hun Travel Award
Apetrots op de Malaysia Special Travel Award 2003 Apetrots op de Malaysia Special Travel Award 2003