Strogoff FreshFood start met verkoop WAGYU-BEEF van de St.Joseph Hoeve

ingevoerd op 15-9-2004

Het fameuze Wagyu-rundvlees heeft een geschiedenis die begint aan het Japanse keizerlijke hof. Inmiddels wordt dit superieure culinaire rund ook in Nederland gefokt.

Op de St. Joseph Hoeve in Veulen-Venray, krijgen de exclusieve Japanse runderen hun traditionele behandeling die bestaat uit een menu van gras, granen en bierbostel en een dagelijkse massage.

Dat geeft het vlees haar prachtige fijne marmering van, met name, onverzadigd vet en een smaak die onvergelijkbaar is.

Na jaren van voorbereiding kan de eerste Nederlandse Wagyu Farm nu daadwerkelijk 100% Wagyu-rundvlees op de markt brengen.

Strogoff FreshFood brengt dit heerlijke vlees in samenwerking met de St. Joseph Hoeve uit Veulen-Venray exclusief voor de Out-of-Home markt,op de Nederlandse Markt.

Tijdens het Open Huis van Strogoff FreshFood op 27 september a.s. kunnen kliënten en prospects kennis makken met dit exclusieve Japanse rundvlees.
www.wagyufarm.nl www.wagyufarm.nl
Pieter de Rujter en Erik Mens van Strogoff zijn officieel gecertificeerd Wagyu masseur. Pieter de Rujter en Erik Mens van Strogoff zijn officieel gecertificeerd Wagyu masseur.