Horecava 2010
Hierbij heeft Strogoff FreshFood het genoegen u speciaal uit te nodigen voor de Horecava 2010, welke wordt gehouden van maandag 11 t/m donderdag 14 januari 2010, van 11:00 tot 18:00 uur.
U vindt ons in de Deltahal (hal 10) standnr. 10.312
Strogoff: uw partner voor de gehele menukaart
Maak kennis met onze adviseurs en de mogelijkheden op gebied van vlees, vleesproducten, vleeswaren, vis, schaal & schelpdieren, wild & gevogelte en overige voor- en hoofdgerecht specialiteiten. Alles in ene geleverd door heel Nederland!
NIEUW: 4 duidelijke kwaliteitskeuzes
Om u te helpen de juiste keuze te maken uit ons totale assortiment hebben wij 4 duidelijke prijs- en kwaliteitsverhoudingen gesegmenteerd. U maakt met WhiteChoice, SilverChoice, BlackChoice en GreenChoise een bewuste keuze voor uw doelgroep.
Ruim 20 jaar import van Schotse vlees- en visproducten
Wij laten u proeven hoe langzaam gegaard Schots rundvlees en koud gerookte Schotse Shetland Zalm smaakt na bereiding via de Alto-Shaam Cook, Hold & Smoke methodiek. Alweer ruim 20 jaar geleden zijn wij gestart met de import van Schotse vlees- en visproducten. Wij laten u graag de ouderwetse mogelijkheden zien om de authentieke smaak terug te zetten op uw menukaart!
Tijdens de beurs even uitrusten in restaurant “Rustell”?
U bent tevens van harte uitgenodigd in restaurant “Rustell” waar wij voor u gezamenlijk met VHC Horecagroothandel Jongens te Oostzaan een plek hebben gereserveerd. U kunt vanaf dit balkon even heerlijk relaxed genieten van overheerlijke gerechten van onze chef-kok Phil Rustell.