Succesvolle Horecava 2010

Nieuwe concept Restaurantburger valt in de smaak!

Tijdens de Horecava 2010 heeft Strogoff vele relaties laten proeven hoe langzaam gegaard Schots rundvlees en koud gerookte Schotse Shetland Zalm smaakt na bereiding via de Alto-Shaam Cook, Hold & Smoke methodiek. Velen konden niet geloven dat deze Schotse Chuck-roll (onderrib) zonder enige kruiding van zout en peper zo fantastisch kon smaken en dat op deze wijze met relatief aantrekkelijk geprijsd vlees iets authentieks voorgeschoteld kan worden. De volle smaak van de zacht gerookte verse Schotse Shetland zalm bracht velen water in de mond.

Last but not least waren onze Premium Burgers van Restaurantburger.nl een hit. Zelfs Cas Spijkers kwam geregeld z’n burgertje halen tijdens deze dagen waar hij zelf ook aanwezig was om zijn nieuwste kroketjes, gemaakt met echte slagroom, te presenteren. Binnenkort zal de website www.restaurantburger.nl officieel geopend worden.

In samenwerking met VHC Horecagroothandel Jongens te Oostzaan hebben vele gezamenlijke relaties gedineerd in het restaurant op ’t balkon, waar onze chefkok Phil Rustell de scepter zwaaide.

Wij hopen dat u ook genoten heeft, maar heeft u ons niet getroffen, dan vindt u ons de komende week van 25 t/m 28 januari op de stand bij VHC Rooswinkel direct bij de ingang van de BBB-beurs. Lukt dat niet, dan treffen wij u graag op 22 en 23 maart op de Noord-Hollandse Horecabeurs in het AZ-stadion, waarover later meer!

Hierbij willen wij alle bezoekers aan onze stand nogmaals hartelijk bedanken en hopen wij wederom op een vruchtbare samenwerking in 2010!
De gastvrouwen van Strogoff met Cas Spijkers De gastvrouwen van Strogoff met Cas Spijkers