Update Duchenne Heroes

We zijn over de helft.!! €1262,50

Na mijn mail van vorige week heb ik veel positieve reacties gehad en hebben meerdere mensen/ bedrijven hebben al hun steun toegezegd. Alle sponsoren hebben al persoonlijk een mailtje van me ontvangen, maar toch nogmaals hartelijk dank voor jullie vertrouwen.
Zoals jullie wellicht al hebben gezien ziet de website er super uit. Rick, Pascal bedankt hiervoor.

Naast de site begint langzamerhand nu alles vorm te krijgen. Het trainingsschema en dieet is klaar en volgende week de eerste tocht van 110 km, Limburgs mooiste.

Deze week bij Frans Ursem van fysiotherapy Oudengracht Alkmaar, geweest om te zorgen dat ik fysiek top wordt.
Frans behandelde mij 20 jaar terug al tijdens de revalidatie van mijn schouderoperatie. Met zijn ervaring als therapeut van o.a. Rintje Ritsma en AZ, iemand waar ik altijd veel vertrouwen in heb en die precies weet wat er in een sporter om gaat.

Zoals gezegd zijn we over de helft, maar de 2e helft is altijd zwaarder. Daarom !!, heb je goede suggesties voor mensen/ bedrijven die ik kan benaderen stuur me een mailtje naar: biketeam-nhn@hotmail.com (mailto:biketeam-nhn@hotmail.com), het is voor een goede zaak, een ziekte die niet alleen de kinderen maar ook de ouders zwaar treft.

Als je me zelf met een bijdrage wilt ondersteunen kun je dit doen via de site van Duchenne Heroes, www.duchenneheroes.nl (http://www.duchenneheroes.nl) onder sponsor, of via mijn eigen site, Biketeam Noord Holland Noord, www.biketeam-nhn.nl onder sponsors, elk bedrag is welkom groot of klein.
Alvast bedankt.

Ferry Breeuwer
 
================================= 
700 km ATB tocht, 7 dagen, 4 landen, 1 doel.
de strijd tegen tegen de ziekte van duchenne.
12 t/m 18 september 2010

=================================