Spanning en sensatie bij de beddenrace

ingevoerd op 4-6-2010

De beddenrace werd gekenmerkt door diverse crashes en valpartijen, menig wiel kon naar de schroothoop. Het team van de Actiegasten ging in de bocht van Doorbraak/Sportlaan onderuit, maar konden na snelle vervanging van een wiel en medische verzorging de strijd voortzetten, zij werden uiteindelijk 7e. De Beddenracers deden hun naam eer aan en werden 1e. In het klassement wordt de 1e plaats gedeelt door de Actiegasten en Dorphuis Warmenhuizen met 18 punten. Bij de mannen verliep de strijd voor de teams van Prutdarsen-De Doorbraak en Die Mannschaft onfortuinlijk door pech.
Hierdoor zakte de koploper in het algemeen klassement < Prutdarsen> naar de 3e plaats en Die Mannschaft naar de 6e. Eerste bij de beddenrace was het Team Tinus. Het klassement bij de mannen wordt nu aangevoerd door de New Deal Group.
Indian Summer was bij de dames weer de beste, zij staan eerste in het klassement met 9 punten op de voet gevolgd door de Derde Helft met 11 punten.
Vanavond kan er bij het Dammen & Schaken weer het een en ander wijzigen in de stand. Er zijn nog heel wat teams kanshebber voor een goede eindklassering.
De valpartij van de actiegasten De valpartij van de actiegasten
Erik, Loes en Silvia Erik, Loes en Silvia