Dakkapel plaatsen in de winter

Ruiter Dakkapellen plaatst het hele jaar

Afspraak is afspraak
De montage ploegen van Ruiter Dakkapellen plaatsen het hele jaar door. Weer of geen weer. Een veel gehoorde vraag van onze klanten: ”wordt er ook bij slecht weer geplaatst?” Ruiter Dakkapellen plaatst het hele jaar door! Omdat we prefabriceren!

Prefab dakkapellen
Ruiter Dakkapellen prefabriceerd haar dakkapellen geheel in eigen fabriek. Het plaatsen van een dakkapel gaat hierdoor zeer snel en vakkundig. De tijd dat het dak daadwerkelijk open is, beperkt zich tot soms wel tot minder dan 1 uur!

Exact en zorgvuldig
De montage ploegen van Ruiter Dakkapellen staan in contact met de logistieke coördinatie afdeling, die de ploegen onder andere op de hoogte houdt van de laatste weers- en verkeersberichten. Met behulp van buienradar en lokale weersites kiest de montageploeg het juiste moment om de dakkapel te plaatsen. De montageploegen zorgen altijd voor een goede afdekking van de vloer.

Dakkapel plaatsen
Een professioneel montage proces is van essentieel belang, wanneer u voor een dakkapel kiest. U wilt geen concessies wanneer het gaat om de constructie en afwerking van uw dak en dakkapel. Ruiter Dakkapellen is met jarenlange ervaring en vakmanschap de echte dakkapellen specialist.

Meer weten?
Wilt u meer weten over het plaatsen van een dakkapel? Ga dan naar dakkapel plaatsen (http://www.ruiterdakkapellen.nl/pg-12901-7-23838/pagina/plaatsen_dakkapel.html) of informeer in één van de dakkapelcentra en dakkapel showrooms (http://www.ruiterdakkapellen.nl/pg-12901-7-9399/pagina/waar_vindt_u_ons.html) bij u in de buurt. Daar kunt u terecht voor een geheel vrijblijvend advies én ontvangt u bovendien een mooie attentie.
Weer of geen weer; Ruiter Dakkapellen gaat door Weer of geen weer; Ruiter Dakkapellen gaat door
Buienradar Buienradar
Montage dakkapel Montage dakkapel