Winnaars openingsactie Schipper Kozijnen & Ruiter Dakkapellen

Zaterdag 8 december zijn in de showroom in Opmeer cheques overhandigd aan de gelukkige prijswinnaars

De familie Antenbrink uit Krommenie kan € 1.000 besteden bij Schipper voor een bestelling van kozijnen en de familie Houten uit Akersloot kan de cheque van € 1.000 inwisselen bij Ruiter bij een aankoop van een nieuw dakkapel. Dat is in deze tijd van op de kleintjes letten een aardige tegemoetkoming in de investering.

Vanaf 26 oktober biedt de Schipper Kozijnen showroom op De Veken 201 ook onderdak aan Ruiter Dakkapellen. Een sterke combinatie, zo blijkt uit de reacties van de bezoekers, de showroom is er nog completer van geworden. De samenwerking is van start gegaan met een feestelijke actie waarbij bezoekers tot eind november kans maakten op de cheque voor kozijnen of een dakkapel. De andere openingsacties lopen nog door de eind december. Zoals een korting op vele accessoires bij Ruiter Dakkapellen en het gratis Extra Veilig Pakket bij Schipper Kozijnen. De producten in dit pakket zijn een toevoeging op de al standaard uitvoering van Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Zeker in deze donkere geeft het een extra behaaglijk gevoel als je weet dat je woning goed beveiligd is tegen ongewenste bezoekers.
Een gedeelte van de productie van Schipper Kozijnen en Ruiter Dakkapellen is ondergebracht bij dovenfabriek De Verbinding. Op die manier wordt er werkgelegenheid voor doven gecreëerd en krijgen talenten de kans zich te ontwikkelen. Met uw opdracht bij Schipper of Ruiter helpt u dus indirect mee aan het welzijn van deze groep mensen.
Zie ook www.schipperkozijnen.nl
prijswinnaars Opmeer Ruiter Dakkapellen prijswinnaars Opmeer Ruiter Dakkapellen