Wardenaar hogerop én nieuwe verwarmingsapparatuur

ingevoerd op 18-2-2013

Wardenaar Verwarming Verhuur uit Schagen heeft een Remko HTL 250 olieheater ingezet bij het project 100-Hoog van de Koninklijke Bam in Rotterdam.
Hiermee verwarmen wij voor de Bam een aantal etages van dit nieuwe appartementencomplex in aanbouw.  Door deze bouwverwarming kan het werk aan dit complex ongestoord doorgang vinden, onafhankelijk van de buiten temperatuur.  De energiezuinige Remko olieketel met een rendement van 93% en een krachtige ventilator zorgt voor een laag energiegebruik met een hoge opbrengst van warmte op de juiste plaats. 

Verder zijn nieuw in ons assortiment opgenomen, elektrische CV-ketels van 22 kW.
Deze Zwitserse kwaliteitsapparaten kunnen zeer snel ingezet worden als er nog geen gas is voor de geïnstalleerde ketel van een nieuwbouwproject of in combinatie met een warmwaterheater.
Tevens kunnen deze water verwarmers een vloerverwarming of aardwarmte systeem geleidelijk opwarmen om de vloeren langzaam te drogen.  Hierdoor kan het systeem sneller in bedrijf voordat de permanente ketels geplaatst worden en wordt schade aan de vloeren door te snelle opwarming voorkomen.

De warmwater heaters van Wardenaar kunnen ook ingezet worden op stadsverwarming.  Op dit moment verwarmen wij op deze wijze een project in Deventer van D.C. Vastgoed voor BP Bouwplaatsinrichters en een project van Jurriëns Bouw; het Erasmus College in Rotterdam.

Morgen worden de eerste olieheaters en elektraverwarming al weer aangevoerd voor de Bolbloemenshow en Expo Breezand van 28 februari t/m 4 maart.
Wardenaar Verhuur Schagen Remko HTL250 mobiele olieheater voor Koninklijke Bam 100-Hoog in Rotterdam Wardenaar Verhuur Schagen Remko HTL250 mobiele olieheater voor Koninklijke Bam 100-Hoog in Rotterdam
foto van BAM140-LSI-BAM-100-Hoog-Wijnhaven-Rotterdam_fr02-1024x768website-316x237 foto van BAM140-LSI-BAM-100-Hoog-Wijnhaven-Rotterdam_fr02-1024x768website-316x237
mobiele elektrische CV ketel  wardenaar verhuur schagen vermogen 22kW inzetbaar op vloerverwarming mobiele elektrische CV ketel wardenaar verhuur schagen vermogen 22kW inzetbaar op vloerverwarming
warmwaterheater stadsverwarming wardenaar schagen verhuur energiezuinig WWH230 warmwaterheater stadsverwarming wardenaar schagen verhuur energiezuinig WWH230