Acte de Présence tijdens Noord-Hollandse Horecabeurs 2014

ingevoerd op 31-3-2014

Op 31 maart en 1 april heeft Strogoff tijdens de 5e editie van de NH-Horecabeurs zijn vakmanschap laten zien. Op gebied van vlees werd een mooi stuk DDA-Beef® oftewel Nederlands drooggerijpt rundvlees uitgebeend door André Kok (accountmanager) met de hulp van zijn zoon Merijn (student hogere hotelschool). Het fileren van Jacoba’s Dagvangst kabeljauw met Raoul Meinsma (hoofd visproductie) op de laatst dag en een heuse worstmakerij ”live”. Uiteraard werd alles geproefd onder het genot van een gezellig drankje in de sfeervolle ambiance van het AZ stadion.
André Kok met zoon Merijn Kok in actie André Kok met zoon Merijn Kok in actie
Meer dan 15 soorten Steaks Meer dan 15 soorten Steaks
Jacoba’s Dagvangst, duurzame vis van Hollandse bodem! Jacoba’s Dagvangst, duurzame vis van Hollandse bodem!
DDA-Beef® een genot om naar te kijken en vooral te proeven! DDA-Beef® een genot om naar te kijken en vooral te proeven!
Een heuse worstmakerij, ’t pure ambacht live tijdens de beurs! Een heuse worstmakerij, ’t pure ambacht live tijdens de beurs!