Op 1e kerstdag is het heerlijk toeven bij ons. Vanaf 17.30 uur bent u welkom voor een heerlijk 5 of 6 gangendiner. Op de achtergrond speelt Quinty haar kerstrepertoire op haar bekende gezellige wijze.
Kerstdiner – 1e kerstdag 2016 - menu
Amuse; crème van zoethout en eekhoorntjesbrood met gerookte eendenborst.
Vega; risotto van bospaddenstoelen met pesto van gepofte kastanje.
Vis; carpaccio van zalm met saffraanmayonaise en vanilledressing.
Vlees; tartaartje van mals rundvlees met een kwarteleitje en truffelmayonaise.
Mosterdsoep met uitgebakken buikspek, of
Romige kreeftensoep met gamba’s.
Vlees; konijnenboutje met een mousseline van zoete aardappel en gratin van spinazie.
Vis; steak tonijn met teriyakisaus, geglaceerde bospeentjes, aardappelpuree en gebakken zeekraal.
Vega; stoofpotje van pompoen met geitenkaas.
4 soorten boerenkaas met vijgencompote en notenbrood.
Verrassingsdessert van de chef!
: Quinty Baars – kerstrepertoire
: Entree vanaf 17.30 uur, diner vanaf 18.00 uur.
: € 38,50 p.p., inclusief kaas € 42,50.