Van de voorzitter

Beste leden en lezers, ons seizoen zit er weer op. Wij houden nu twee maanden vakantie en openen het gebouw weer voor iedereen vanaf 1 september.

Afgelopen seizoen hebben wij weer vele mooie evenementen georganiseerd. Natuurlijk eerst en vooral binnen onze werkgroepen, Daar is hard gewerkt en er zijn vele leuke dingen gedaan. Ons ledental is een beetje gestegen en wij denken dat onze nieuwbrief echt een meerwaarde heeft. Indien u die nog niet ontvangt kijk dan even onder aan de pagina van onze website en schrijf u in dan mist u niet meer van alle activiteiten het komen seizoen.  Wij hebben dit seizoen afgesloten met een heuse Zeskamp. Maar liefst 56 kinderen namen hier aan deel en hadden een geweldige dag die afgesloten werd met heerlijke patat.

Komen seizoen beginnen wij weer op maandag 2 september met de verhuur en eigen werkgroepen. Onze opening seizoen is op zaterdag 28 september en wij pakken het groots aan.
Wij willen deze dag samen met de nationale Burendag vieren. Wij beginnen dan ook met een gezamenlijke Brunch en daarna een feestelijke middag met vele mooie activiteiten voor iedereen.  Let op de nieuwsbrief en zet deze datum maar al vast in uw agenda.

Tot slot zijn wij binnen het bestuur bezig met een herstructurering van onze taken en hebben besloten de functie van Beheerder gebouw open te stellen. Wij zoeken iemand die graag zijn eigen tijd wil indelen binnen de uit te voeren taken. In verleg met het bestuur worden de taken vastgesteld, Een kleine vergoeding is niet uitgesloten. Denkt u interesse te hebben in deze functie neem dan even contact met mij op via de email (voorzitter@weegee.nl) of spreek mij aan.

Namens het bestuur bedank ik al onze vrijwilligers voor hun inzet het afgelopen seizoen en wens iedereen een heel prettige zomer toe. In September zien wij elkaar weer.

 

voorzitter voorzitter