BEDRIJFSNIEUWS: Horecava 3 nieuwe concepten
ingevoerd op 13-12-2006
Tijdens de Horecava, welke gehouden werd van maandag 8 t/m donderdag 11 januari 2007, in de RAI te Amsterdam, heeft Strogoff FreshFood en VHC samen voor de zesde keer groots uitgepakt.
In samenwerking met VHC is Strogoff FreshFood dé totaalleverancier voor horeca en grootverbruik in heel Nederland.
In ons restaurant hebben vele relaties kunnen kennismaken met o.a. Balmoral Scotch Beef & Lamb, Peters Farm blank kalfsvlees en enkele specialiteiten uit de keuken van Strogoff!
Strogoff FreshFood presenteerde daarnaast drie nieuwe concepten.
STROGOFF DeliBrunch®
DeliBrunch is een zeer uitgebreide lijn gesneden vleeswaren zuurstof arm verpakt, gecombineerd met specifieke ontbijt e/o lunch producten, voor zowel horeca als zorg en catering.
STROGOFF HomeCooked®
Speciaal voor de horeca, zorg en catering heeft Strogoff een complete lijn bereide producten ontwikkeld. Dit concept vermindert de druk op uw budget. Culinair maatwerk of beperkt zoutgebruik, portie of bulk zuurstofarme verpakking, beiden gericht op zowel horeca als zorg en catering.
STROGOFF PortionPack®
Diepvriesporties van de mooiste vlees-, vis-, wild- en gevogelteproducten. Verwerkt door ambachtelijke experts en op het beste moment van malsheid ingevroren. Per portie vacuüm verpakt in handzame doosjes voor een efficiënte opslag. Geschikt voor de complete menukaart van iedere horecagelegenheid.
Eén stand, één boodschap!
Naast de demonstratie en presentatie van VHC en Strogoff FreshFood, heeft VHC tal van eigen concepten laten zien, zoals:Chaupain Bake-off producten, Calice koffieconcepten, Backx & Coppen patisserie, etc.
Wilt u meer weten, bel gerust met onze verkoopbinnendienst 0224 - 27 20 50.