MARKTNIEUWS: temperaturen in uw keuken?
ingevoerd op 10-5-2007
Niet alleen door de seizoens drukte, maar ook vanwege de temperatuur kiezen steeds meer klanten voor op maat geportioneerde producten.
Deze tendens gaat gezien het mooie weer in vogelvlucht. Vaak ook omdat er simpelweg te weinig tijd of kennis is, waarbij u zich tevens moet afvragen of u de voedselveiligheid kunt blijven waarborgen!
Bij Strogoff gebeuren alle bewerkingen in gescheiden en zeer koude (onder 4 graden) productieruimtes. Iedereen die onze productie betreed draagt speciale bedrijfskleding en haarnet, en hij/zij werkt zonder vinger-, en polssieraden.
Tussen de pauzes worden alle messen en stalen gereinigd en gedesinfecteerd en alle tafelbladen verwisseld. Tevens kunnen onze productie ruimtes uitsluitend betreden worden mits de handen gedesinfecteerd zijn, waarna de deur automatisch opent!
Onze portioneer profs kunnen op elk gewenst gewicht al uw verse vlees & vis verzorgen. Uiteraard wordt ook elk portie per stuk of bijvoorbeeld per 5 vacuüm verpakt, voorzien van een duidelijke sticker en de juiste t.h.t.-datum.
Op deze manier zal zeker de Voedsel- en Warenautoriteit of de ”smaakpolitie” tevreden uw gecodeerde producten in de koeling beoordelen en bent u verzekerd van gemak en een probleemloos & veilig product.
Of u duurder uit bent? Zeker niet, wij rekenen het u graag voor!