BEDRIJFSNIEUWS: Strogoff houdt presentatie voor De Tweede Kamer

ingevoerd op 5-6-2007

Op maandag 4 juni heeft Strogoff voor diverse kamerleden en medewerkers van de Tweede Kamer (relatie van Strogoff) een presentatie gehouden omtrent producten van ”goede komaf”!

Onder het genot van een informeel diner, verzorgt door chefkok Willem van der Pot, werden diverse presentaties gehouden om de aandacht voor o.a. Biologisch vlees te vergroten.

Tijdens dit diner hebben Pieter de Ruijter en Erik Mens uitleg gedaan over onze aanpak om restaurants te overtuigen van het nut om producten van goede komaf op de kaart te vermelden, maar ook beter te communiceren met de gast aan tafel.

Het is krachtig en onderscheidend als u weet wat u uw gasten opdient! Daarom hebben we gezamenlijk met o.a. Peters Farm diverse kalveren veehouderijen bezocht, zodat de chef-koks dit met eigen ogen konden beoordelen.
 
Strogoff onderscheidt zich niet alleen met Peters Farm, maar ook met Hereford Ecologisch rundvlees, voorzien van het EKO keurmerk en Scotish Beef voorzien van B.O.B. (beschermde oorsprong benaming) kwaliteitsgarantie.
 
Strogoff zorgt voor een perfecte traceerbaarheid van alle producten, zodat de complete registratie van boer tot bord gewaarborgd is!
Tweede Kamer in stemming Tweede Kamer in stemming