HBS JE6 tegen Magnus MixE, uitslag: 7-1

gespeeld op 12-4-2008

Afgelopen zaterdag moesten we tegen de jongens van HBS spelen. Het was mooi weer, maar de wind maakte het nog best wel fris. Helaas waren Rick en Rafael niet aanwezig, maar hadden we versterking van Fleur en Milou.
De wedstrijd ging niet zo goed en de jongens van HBS maakten al snel een aantal doelpunten. Max (keeper) kon nog een paar ballen stoppen, maar helaas kregen we weinig kansen om te scoren. In de tweede helft ging het al een stuk beter, maar was het nog steeds moeilijk om een doelpunt te maken. Dit lukte HBS helaas nog wel een paar keer. Toch lukte het Dieke om in de tweede helft te scoren! Sam, Kees, Dieke, Fleur, Milou & Max hebben goed hun best gedaan, maar helaas was HBS gewoon sterker. De uitslag uiteindelijk 6-1* verloren, maar volgende week mogen we weer thuis spelen en gaan we weer onze best doen.