Haarlem MA3 - Magnus MA1, uitslag: 4-0

gespeeld op 12-4-2008

Zaterdag 12 april, het was een mooie dag om te hockeyen. We moesten uit spelen tegen Haarlem, er was alleen een grote tegenvaller : Haarlem had geen kunstgrasveld meer over, wat dus betekende dat wij moesten spelen op natuurgras. Dat vonden we best jammer maar gingen vol goede moed het veld op.
Aangezien hockeyen op gras vreemde ballen op kan leveren, hebben om sommige ballen erg gelachen. Maar al snel kregen we een tegendoelpunt. En enige tijd later volgde daarop nog eens twee doelpunten tegen maar die doelpunten waren een foutje van Daphne Oudmeijer die per ongeluk twee ballen in ons eigen doel tikte.
Na rust kwam de stand op 4-0 voor Haarlem. We vervolgde het spel, maar toen gebeurde er iets ergs, Fleur kreeg per ongeluk een bal in haar gezicht van de tegenpartij, het bloede enorm en Fleur is naar het ziekhuis gegaan waar het wondje in haar gezicht gehecht is! Iedereen was vreselijk geschrokken en omdat er toch nog maar een aantal minuten op de klok stonden hebben we de wedstrijd voortijdig gestopt. En verloren met 0-4.
Daphne
p.s.: Fleur beterschap!/red.

MEIDEN A OPGELET!

Donderdag 24 april: damesveteranen Magnus - Amstelveen.
Aanvang wedstrijd: 20.00 u.
 
Door deze ingelaste, inhaal-wedstrijd kan de training van MA niet doorgaan.
In overleg met Martijn kunnen jullie eventueel van 19.00 - 20.00 u. trainen.