damesveteranen: TERRIËRS B - MAGNUS A , uitslag: 0-7

gespeeld op 15-4-2008

     Een glorieuze afsluiting van het seizoen!
Sommige dingen ‘gebeuren gewoon’; daar wordt niet over nagedacht. En juist die onbevangenheid zorgt er misschien wel voor dat het beste in je naar boven komt.
Toen we aan de wedstrijd tegen de Terriërs begonnen, wisten we nog niet dat Amstelveen en De Kikkers de geplande inhaalwedstrijden zouden annuleren, waardoor deze wedstrijd de laatste zou worden van onze hockeycompetitie 07/08.
We hadden iedereen weer opgepoetst en uit het stof gehaald om tot 11 speelsters te komen, want nu de tenniscompetitie is begonnen, wordt de spoeling wat dun. Ine hadden we op ’t doel gezet (niet wetende dat ze geen bal zou krijgen!). De wedstrijd kon beginnen:
 
De eerste helft wilden we allemaal zo graag scoren, dat we vergaten de bal over te spelen en alhoewel we 90% van de tijd voor het doel van de Terriërs lagen, wisten we slechts 2 doelpunten te maken. Dat kon beter!
In de tweede helft kwamen we tot rust: winnen zouden we toch wel van dit team, dus nu maar eens op safe spelen. In hoog tempo tikten we het balletje rond en scoorde tussen- door de 0-3, de 4, 5, 6 en 7. Alles lukte: een lobje, een strafbal, een strafcorner, het was genieten. De Terriërs vroegen nog of wij misschien bovenaan stonden. Nee, dat niet. De vorig jaar gedegradeerde teams bezetten de plekken 1 en 2, maar daarachter delen we met Hoorn en Amstelveen de punten.
En toen werd het weekend en bleek dat we ineens geen wedstrijd meer te spelen hadden.
Een katterige afsluiting, maar . . . . . er komt natuurlijk een vervolg!
                 “zomerhitte”
Louise, Wieteke, Ine en ik zijn afgelopen vrijdagavond op Texel beland (de 2e rij geeft je het gevoel dat het zand tussen je tenen zit). Van mij mag het zomer worden!
Wie helaas niet in de gelegenheid was om met ons damesveteranen naar de ‘bios’ mee te gaan, hoeft niet te treuren. Louise heeft voor ons een ‘na-zomerhitte’ in ’t vooruitzicht gesteld. (zet alvast maar ‘in potlood’: dinsdag 26 augustus)
Maar eerst nog ons etentje: woensdag 21 mei , om 19.00 u., in ‘1741’.
Ans