In de nieuwe uitbreiding die zowel aan de noordzijde én westzijde van het pand zijn gerealiseerd, zijn de volgende ruimtes in gebruik genomen;
*een geconditioneerde dag & nacht-ontvangstruimte
*een vis-koelcel met eigen ijsscherf-voorziening
*een vis-hygiëne-ruimte met een controle-syteem reiniging en desinfectie
*een geconditioneerde en CO2 gestuurde vis-productie-ruimte
*een automatisch en reukvrij afvoer-systeem voor verpakte vis-producten
*een nieuwe en vergrootte vleeswaren-koelcel
*een geconditioneerde ruimte voor vleeswaren, ”specials” en gasverpakking
*een nieuw productie-kantoor
*en ”last but no least” een nieuwe diepte-koelcel, voor het gestuurd (temperatuur en lucht-vochtigheid) ”droogrijpen” van vlees-producten.
Daarnaast is het geavanceerde koel- en vriessysteem uitgebreid en verder geoptimaliseerd om extra warmte-terugwinning te realiseren en uitgebreid met een nieuw ”CAREL”- besturing en controle-systeem.
Met al deze vernieuwingen en in het bijzonder onze nieuwe diepte-koelcel proberen wij het ”Oude Ambacht” , met een ”Onnavolgbare Kwaliteit én ”Natuurlijke Smaak” in ”Ere te Herstellen”
Strogoff FreshFood is ”Klaar voor de Toekomst”
Bron: Meatstreet