Strogoff FreshFood in Culinair Magazine Delicious
In de nieuwe uitgave van het Culinaire Magazine heeft Strogoff FreshFood meegewerkt aan een artikel over Noord-Hollands Lamsvlees.
Klik hier voor het artikel in Delicious
In de nieuwe uitgave van het Culinaire Magazine heeft Strogoff FreshFood meegewerkt aan een artikel over Noord-Hollands Lamsvlees.
Klik hier voor het artikel in Delicious
Elke donderdag in ’t seizoen kopen wij de beste slachtrijpe lammeren van Texel bij een vaste groep lamveehouders. Hier grazen circa 14 duizend lammeren in ’t zilte gras buiten in de frisse lucht. Onze lammeren leven op Texel, waar oorspronkelijk ook dit wereldse ras vandaan komt. De…
De lammeren worden voornamelijk uitgezocht in het noorden van Schotland. Hoog in de bergen groeien de lammeren in natuurlijke omstandigheden op, zonder kunstmatige ingrepen en geheel zonder stress.
Het Schots lamsvlees betrekken wij rechtstreeks van één top-lamsslachterij uit Schotland.…
Rondjeschagen.nl Meer is er toch niet nodig? 😉 |