12-05-2014
Afgelopen donderdag 8 mei was de opening van de nieuwste vestiging V&D in Leiden, met ook de nieuwste generatie (4.0) van La Place op de 1e en 4e etage.
La Place & Strogoff FreshFood La Place heeft gekozen voor het Simmentaler Rundvlees van Strogoff FreshFood. Dit bijzonder mooie…
17-02-2013
In de rubriek ”Over de Tong” van het weekendmagazine VRIJ van het Noordhollands Dagblad is deze keer aandacht besteed aan Stadscafé Flow uit Den Helder.
Lees welk hoogtepunt Jurriaan Geldermans heeft bereikt tijdens zijn culinaire ontdekking in dit schitterende Stadscafé.
11-11-2011
Donderdag 3 november was de demonstratiekeuken van Van Slageren keukens & interieur het toneel van een echte Beef Experience. Op uitnodiging van Strogoff FreshFood werden de koks van de restaurants ’Wonders’ ontvangen voor een rundvlees proeverij.
19-01-2010
Tijdens de Horecava 2010 heeft Strogoff vele relaties laten proeven hoe langzaam gegaard Schots rundvlees en koud gerookte Schotse Shetland Zalm smaakt na bereiding via de Alto-Shaam Cook, Hold & Smoke methodiek. Velen konden niet geloven dat deze Schotse Chuck-roll (onderrib) zonder enige kruiding…
12-02-2009
De natuurlijke bronnen van Schotland, haar heldere water, vruchtbare grond en schone lucht, zijn de fundamenten van een aantal wereldberoemde specialiteiten in voedingsmiddelen, waaronder SchotchBeef, ScotchLamb en ScotchSalmon.
Schotland heeft een lange traditie in echte vleesrunderen.…