26-01-2017
Het TV Programma De Keuringsdienst van Waarde was een paar maanden terug bij ons op bezoek voor een item over Pulled Pork; de Hype die sinds een paar jaar geleden is overgewaaid uit Amerika. Op 26 januari was de uitzending te zien op NPO3 met daarin een leuk item over hoe bij Strogoff dit…
05-01-2017
U bent tijdens de Horecava van harte welkom in onze mini-restaurantje met ca. 20 staplaatsen. We laten geen bakken met vlees of vis zien, maar laten u genieten van enkele snelle hapjes onder credo Bistro-Goff! De link van Strogoff met Bistro is een hele logische, want uiteindelijk hebben de…
19-02-2015
Vandaag hebben wij onze nieuwe website OnLine gezet. Wederom heeft Strogoff FreshFood gekozen voor een website-product van ZIber uit Schagen. De opdracht een heldere, verfrissende én duidelijke website te maken die telkens ook mee groeit en verandert met de nieuwe mogelijkheden op het…
05-03-2013
Het rundvlees van Pul® komt uit Uruquay, een klein land in Zuid-Amerika waar een manier van veeteelt generaties na generatie onveranderd is gebleven. Het vlees is uitsluitend afkomstig van Hereford ossen en is 100% puur natuur omdat en ze 24-30 maanden vrijelijk rondlopen op de haciënda’s die zo…
14-02-2013
Special: IBERISCH VARKENSVLEES Het Ibérico-varken (Pata Negra) is een varkensras, dat alleen voorkomt op het Iberische schiereiland (Spanje) en stamt af van het mediterrane everzwijn. Het verschilt van andere rassen door de donkere kleur en de fijne bouw. Bijzonder in de stofwisseling is dat het…
Valentijnsspecial WIERINGER WEIDE DOUBLE € 21,95 p/kg Deze supermalse WieringerWeide® Entrecote ”double” komt uit het rug-gedeelte van de koe en wordt bij ons geportioneerd na minimaal 3 weken rijping. Kenmerkend is het mooie randje vet dat altijd aan de…
01-02-2013
In de maand februari 2013 is ZEEBAARS de vis van de maand. De zeebaars komt zowel in zoet als zout water voor. Ook in brakwater is de soort waargenomen. De zeebaars wordt gevangen door onze vissermannen en gekweekt in de zuidelijke landen rond de Middellandse Zee. Uiteindelijk belandt de…
WIERINGER WEIDE® Bavette Smaakvol vlees uit de ecologische zone tussen de Noordzee en het IJsselmeer, afkomstig van “Schoon Vlees” boerderij Piet Ottens. De frisse lucht, de rust die dit gebied uitstraalt en de optimale gezondheid van de…
04-01-2013
In de maand januari 2013 is TILAPIA de vis van de maand onder de collectieve publiekscampagne ’Mannen van de Zee’ van het Nederlands Visbureau. Bekijk ook de speciale video’s!
Het hele jaar door kan je tilapia tegen een constante kwaliteit en prijs bij Strogoff FreshFood én Strogoff…
09-08-2012
De red snapper is een bijzonder tropische vis die een vlezige structuur heeft. Ook heel geschikt voor de barbecue of grill: Vul de snapper met citroensap, peper en zout en eventueel wat hete pepersaus en bind de vis op zodat deze niet uit elkaar valt. Aan beide kanten even gaar roosteren voor een…
09-08-2012
De USA Ball Tip is de kogel van het spierstuk (met daarin de dunne zeen) met daaraan een stuk van de dikke plaat. Bij het schoonmaken verlies je ca. 10% aan zeen, vet en afsnijdsel. Een botermalse kogel biefstuk voor een scherpe prijs!
Marchigiana Burger ds:10x200g Nieuw in ons assortiment: vervaardigd van Italiaanse runderen van het Marchigiana ras. Lees meer informatie of bekijk ons assortiment van deze runderen op onze website. 189292 MARCHIGIANA BURGER Italiaanse gekruid(dv) € 10,95…