05-03-2013
Het rundvlees van Pul® komt uit Uruquay, een klein land in Zuid-Amerika waar een manier van veeteelt generaties na generatie onveranderd is gebleven. Het vlees is uitsluitend afkomstig van Hereford ossen en is 100% puur natuur omdat en ze 24-30 maanden vrijelijk rondlopen op de haciënda’s die zo…
11-11-2011
Donderdag 3 november was de demonstratiekeuken van Van Slageren keukens & interieur het toneel van een echte Beef Experience. Op uitnodiging van Strogoff FreshFood werden de koks van de restaurants ’Wonders’ ontvangen voor een rundvlees proeverij.
14-09-2009
Ons Noord-Amerikaans rundvlees is afkomstig van een kruising tussen het Aberdeen Angus en het Texas Longhorn ras. Het vlees onderscheidt zich met name in marmering en smaak. Dit komt doordat de dieren minimaal 100 dagen hoofdzakelijk gevoed worden met mais en corn waardoor heerlijke malse en sappige…
03-09-2009
Ons Noord-Amerikaans rundvlees is afkomstig van een kruising tussen het Aberdeen Angus en het Texas Longhorn ras. Het vlees onderscheidt zich met name in marmering en smaak. Dit komt doordat de dieren minimaal 100 dagen hoofdzakelijk gevoed worden met mais en corn waardoor heerlijke malse en sappige…